Hae valmennuksiin

Opiskele verkossa silloin kun sinulle sopii!
Starttaa yrittäjyyteen! on yrittäjäksi valmentava ohjelma Sinulle, joka haluat tiedollisia ja taidollisia valmiuksia ryhtyä yrittäjäksi. Opintopisteiden (8 op) suorittamiseksi tulee valmennuksessa kehittää liikeidea, johon liittyen tehdään opintotehtävät. Liikeidea voi olla todellinen tai kuvitteellinen. Verkossa tapahtuvan valmennuksen lisäksi saat mahdollisuuksia osallistua Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun järjestämiin erilaisiin tapahtumiin ja työpajoihin!

Valmennuksen aikana käydään tiiviissä tahdissa läpi kaikki yrityksen perustamiseen ja PK-yrityksen alkuvaiheen hallintaan liittyvät teemat. Valmentajina toimivat kunkin aihealueen asiantuntijat, joille yrittäjyys on tuttua omasta kokemuksesta. Oppimateriaali, tehtävät, ohjaus ja tutorointi ovat verkossa Optima-verkkoympäristössä. Optima toimii opiskelijoiden ja valmentajien välisenä kommunikointi- ja keskustelufoorumina, mikä muodostaa olennaisen osan verkkokurssin annista.

Starttaa yrittäjyyteen! -verkkoympäristö alkaa Optima-verkkoympäristössä 15.10.2014 ja päättyy 22.2.2015. Koostuu kahdeksasta yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyvästä teemasta. Todistus kurssin suorittamisesta käy starttirahan hakemiseen. Ilmoittaudu mukaan 3.10.2014 mennessä! Mukaan otetaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksen ja Yksityisyrittäjäin Säätiön yhteinen Young Business Academy on uusi ja innovatiivinen toimintamalli akateemisen yrittäjyyden vahvistamiseksi.

Valmennus on osa Aalto Protomoa.

Protomo_Logo_Oranssi_pieni.jpg   yksityisyrittajain_saatio.jpg

 

Varaamme oikeudet muutoksiin.


Tiedot pähkinänkuoressa:

Koulutuspaikka:
  • Verkossa
Ajankohta:
  • Päättynyt (0pv)
Yhteyshenkilö:
  • Kaisa Ahonen, puh. 050 438 5738, kaisa.ahonen(a)aalto.fi
Hinta:
  • 195 € (alv 0 %)