Hae valmennuksiin


Aalto PROTOMO – Tuote ja palveluinnovaattorin koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka tarjoaa osallistujille monialaisen ja yhteisöllisen innovaatio- ja yrittäjäympäristön. Sen perusidea on tarjota maksuttomat fasiliteetit, yhteisön tuki ja asiantuntijoiden sparrausta uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja markkinoille viemisen tueksi. Aalto PROTOMOssa voidaan kehittää tuotteiden ja palvelujen prototyyppejä ja spin-off -liikeideoita omien potentiaalisten asiakkaiden kanssa ilman välitöntä yrittäjäriskiä. PROTOMOssa et ole yritysideasi kanssa yksin!

Osallistujia koulutetaan uusien käyttäjälähtöisten palveluiden ja tuotteiden innovointi- ja kaupallistamisprosessin osaajatiimeiksi, jotka kykenevät kehittämään osaamisen uusia yhdistelmiä kasvuyrityksille ja yhteiskunnallisille yrityksille. Ohjelmassa hyödynnetään mm. Aalto-yliopiston MIND -tutkimusryhmän osaamista. www.mindspace.fi

Kenelle
Aalto PROTOMO – Tuote- ja palveluinnovaattorin koulutusohjelma palvelee sekä nuoria että kokeneita yritysideoiden kehittäjiä. Koulutusohjelma on suunnattu korkeasti koulutetuille työttömyysuhan alaisille, irtisanotuille, työttömille ja yliopistoista vastavalmistuneille työttömiksi jääneille henkilöille. Sopiva koulutustausta on kaupallisen, teknisen, humanistisen, lakitieteen ja taiteen alan, yliopisto- tai AMK -opinnot.

Tavoitteet
Ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet toimia innovaatiotoiminnan ja liiketoimintakehityksen työtehtävissä sekä itsenäisenä yrittäjänä. He voivat toimia yrityskehityksessä, asiakasratkaisuissa, tutkimuksessa sekä tuote- ja palvelukehityksessä.

Kustannukset
Koulutus on kurssilaiselle maksuton. Koulutuksen ajalta opiskelijalle voidaan maksaa koulutustukea tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja TE -palvelut, koulutusneuvonta,  puh. 0295 020 702, ma - to 8-17 ja pe 10-17 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi. www.te-palvelut.fi/koulutukset

Koulutuspaikka:
Arkadiankatu 28, Helsinki

Haku on auki 16.9.2014 asti. 
Lue lisätietoja ylävalikosta: Hakeminen

Yhteyshenkilöt
Marja Juvakoski,
gsm 050 376 2803, marja.juvakoski@aalto.fi
Anssi Tuulenmäki,  gsm 050 381 9772, anssi.tuulenmaki@aalto.fi
Heli Poutala-Villanen, gsm 040 161 9420, heli.poutala-villanen@aalto.fi

Protomo_Logo_Oranssi_pieni.jpg       tyovoimatoimisto.jpg      ely_keskus.jpg

www.protomo.fi


Tiedot pähkinänkuoressa:

Koulutuspaikka:
  • Helsinki
Ajankohta:
  • Päättynyt (100pv)
Yhteyshenkilö:
  • Marja Juvakoski, puh. 050 376 2803, marja.juvakoski(a)aalto.fi
Hinta:
  • Maksuton