Executive Assistant Program 14-valmennusohjelma onnellisesti päätökseen!

17.04.2012

Lokakuusta 2011 huhtikuuhun 2012 kestäneen EAP 14-osallistujat saivat urakkansa päätökseen viime torstaina. Puoli vuotta on taivallettu yhteistä matkaa, menty ”rastilta rastille” lähijaksojen aikana Aalto-yliopiston Pienyrityskeskuksessa. Pieniä, tosin tarkkaan suunniteltuja ”koukkuja” on toki myös tehty osallistujien omiin yrityksiin ryhmätöiden merkeissä.

eap14.jpg

Aikuisopiskelijan olo ja elo ei ole aina yhtä juhlaa: oman, vaativan työn lisäksi pitää jaksaa hoitaa koti, harrastukset ja vielä sinnitellä opintojen läpi. Aikataulujen sovittelu on toki johdon assistentin arkipäivää, ja sen takia varmaan onnistuu myös näinkin pitkän valmennuksen aikatauluttaminen oman työn ja arjen pyörityksen lomaan. Mutta onpahan sitten aihetta myöskin juhlaan uurastuksen päätyttyä – suvivirsi jäi puuttumaan, mutta vieläkin soi allekirjoittaneen korvissa erään osallistujan huokaisu: "mutta -mitä me nyt tehdään kun tämä opiskelurupeama loppui!".

Verkottuminen on alkanut lupaavasti "ratansa kuin telkkä pönttöön" suorittaneen, erittäin aktiivisen ryhmän piirissä ja sitä jatketaan. EAPiin osallistuneita sihteereitä ja assistentteja on vuosien saatossa kertynyt jo lähes 200! Syksyllä järjestetään kaikille alumnitapaaminen jonkin tärkeän ja ajankohtaisen aihepiirin merkeissä – maltetaan siihen saakka ja jatketaan harjoituksia tärkeiden oivallusten ja oppien arkeen viemisessä!

Seuraava Executive Assistant-kurssi pyörähtää käyntiin lokakuussa 2012. Internetissä tarkempi aikataulu lähiviikkoina!

Teksti: EAP-kurssin johtaja Aira Davidsson (joka niin kuin huomaatte odottaa jo innolla uuden suunnistuskauden alkua!)

Kuva: Anne Sihvola, Pykin yrittäjyys- ja mm. KAM-kurssien suunnittelija