Ajankohtaista

Uutiset: Arkisto 2011

Creaent-tapahtuma kirkasti omaa tekemistä

01.03.2011 "Osallistuminen tapahtumaan Helsingissä antoi mahdollisuuden tarkastella ja ymmärtää omaa yrittämistä laajemmassa yhteydessä", virolaisen graafisen alan suunnittelutoimiston perustaja Tiina Porgand sanoo.

Valtakunnallinen ESR-koordinaatioverkostohanke etsii kulttuuri-, liikunta- ja nuorisojärjestöille malleja

02.03.2011 Paras-hanke on pistänyt kunnat miettimään uudenlaisia tapoja toteuttaa lakisääteisiä palveluja kuntalaisille. Kolmas lähde –hanke tukee kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen järjestöjä niiden miettiessä, miten ja minkälaisia hyvinvointipalveluja voisi tarjota julkiselle sektorille ja yrityksille.

Pienyrityskeskus järjestää Liettua-koulutuksia ja verkostoitumismatkan kevään aikana

03.03.2011 Talouskriisi koetteli Liettuaa, mutta se on toipunut nopeammin kuin syvän sukelluksen tehnyt naapurimaa Latvia. Minkälainen markkina-alue Liettua on nyt suomalaisyrityksille. Siitä tarjoaa tuoretta tietoa Business Lithuania! –valmennusohjelma.

Eteläsavolaiset luovien alojen yritykset saivat uuden kehittämishankkeen

11.03.2011 Eteläsavolaisille luovien alojen yrityksille etsitään nyt uudenlaisia kehittämistyökaluja ja markkinoita maailmalta uuden Luova Suomi Etelä-Savossa –hankkeen avulla.

Uusi valmennus vauhdittaa luovien alojen yritysten kasvua

14.03.2011 Toiminnalliset menetelmät ja yhdessä oppiminen tulevat tutuiksi luovien alojen yrityksille, jotka lähtevät mukaan toukokuun lopussa alkavaan Creaent-hankkeen valmennukseen.

Uusi koulutushanke tuo verkon yhteisölliset sovellukset eteläsavolaisten yritysten ulottuville

23.03.2011 Kasvuhakuisten yritysten kilpailukykyä alkaa vauhdittaa hanke, joka etsii yrityksille räätälöityjä tapoja hyödyntää e-myyntiä ja verkon uusimpia yhteisöllisiä sovelluksia tuotekehityksessä ja innovoinnissa.

Henrikki Timgren löysi työkaluja PK-JOKO 78 -valmennuksesta

31.03.2011 "Onnistuneen strategian avulla yritys pystyy ennustamaan asioita oikein ja ottamaan riskejä sopivassa määrin", sanoo Gummeruksen tuore varatoimitusjohtaja Henrikki Timgren, joka on mukana 78. kerran toteutettavassa PK-JOKO -valmennuksessa.

Takaisin