Eteläsavolaisille yrityksille uusi väylä Baltian markkinoille – korkeakouluyhteistyö avaa ovia

01.02.2016

Etelä-Savon ja Baltian maiden korkeakouluyhteistyöstä kehitetään uutta väylää eteläsavolaisille yrityksille löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia Baltian maista. Yritysten avuksi liiketoimintamahdollisuuksia selvittämään kootaan monikansallisia kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijoiden tiimejä korkeakouluista Mikkelissä, Tallinnassa, Tartossa, Riikassa, Vilnassa ja Kaunasissa. Toiminta käynnistyy jo keväällä 2016.

Tämän yhteistyön on mahdollistanut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksen BaltCompet –kilpailukykyä Baltiasta hankkeen aikana toteutettu esiselvitys.

Selvitys sai osarahoituksen Euroopan aluekehitysrahastosta Etelä-Savon maakuntaliitolta.

Esiselvitys: Eteläsavolaiset Pk- Yritykset ja korkeakoulut Baltiassa

e-s_eakr_vipu.jpg