Kehittämistarjonta

kehittamistarjonta.jpg

Kehittämistarjonta

Pienyrityskeskuksen kehittämistarjonnan fokus on yritystoiminnan koko elinkaaren kattavat koulutukselliset, valmennukselliset ja räätälöidyt kehittämisratkaisut yrittäjyyteen ja pk-yrityksille. Kehittämistarjontamme tukee vahvasti alueellista, valtakunnallista ja kansainvälistä EU -hanketoimintaa.

Pienyrityskeskuksen kehittämistarjonnan fokus on yritystoiminnan koko elinkaaren kattavat koulutukselliset, valmennukselliset ja räätälöidyt kehittämisratkaisut yrittäjyyteen ja pk-yrityksille. Kehittämistarjontamme tukee vahvasti alueellista, valtakunnallista ja kansainvälistä EU -hanketoimintaa. Tarjonnan ydin on luovia ratkaisuja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja uuden yritystoiminnan luomiseen. Kehittämisohjelmien ydin on yliopistolliseen tutkimukseen nojautuva osaaminen käytännönläheisiä menetelmiä hyödyntäen. Osallistujien kokemusperusta, oman ja organisaation kehittäminen ovat aina etusijalla kehittämistarjonnassamme. Tämän lisäksi koulutus- ja kehittämistoimintamme antaa hyvän mahdollisuuden rakentaa arvokasta suhdeverkostoa ja tutustua eri toimialojen kollegoihin.

Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset henkilöt että PK- yritykset sekä julkisorganisaatiot, erityisesti yrittäjyydestä kiinnostuneet ja liiketoiminnan kehittäjät.

Kehittämistarjontamme on lyhyesti:

  • Yrittäjyyskoulutus, yrittäjyyspedagogiikka sekä monimuotoiset yrittäjyyden innovatiiviset ratkaisut
  • Pk-yritysten liiketoiminnan koko elinkaaren kehittämispalvelut (mm. myynti, talous, asiakkuudet, rahoitus, verotus, rekrytointi, johtaminen, esimiestyö, projektityö)
  • Kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen, erityisesti Venäjä ja Baltia sekä muut asiakkaan kanssa sovittavat kohdemaat

Yhteystiedot: johtaja Anne Gustafsson-Pesonen, 040 8344 217, anne.gustafsson-pesonen(a)aalto.fi

Sivusta vastaa: olavi.nieminen [at] aalto [dot] fi (Pienyrityskeskus) | Viimeksi päivitetty: 02.10.2015.