EU-hankkeet

Break in the Desk

01.09.2014-31.08.2017

Erasmus + -ohjelmasta rahoitettavan Break in the Desk -hankkeen ideana on lisätä ns. luovia interventioita eli saada yritykset hyödyntämään luovien alojen osaamista. Samalla kehitetään valmennusmenetelmiä luoviin interventioihin.

Hanketta koordinoi italialainen Consorzio Materahub. Työskentelyn taustaksi tutkijat ja asiantuntijat seitsemästä maasta - Italiasta, Unkarista, Espanjasta, Isosta-Britanniasta, Romaniasta, Ranskasta ja Suomesta - selvittävät kunkin maan innovaatiotoimintaa ja parhaita esimerkkejä siitä, miten yritykset ovat hyödyntäneet onnistuneesti yhteistyötä luovien alojen osaajien kanssa.

Verkkoon syntyy sisältöjä ja työkaluja

Hankkeen aikana luodaan sisältöjä, jotka ovat kaikkien asiasta kiinnostuneiden käytössä verkon välityksellä. Hanke luo sosiaalisen oppimisen ja verkostoitumisen verkkoympäristön, johon yritykset ja luovien alojen ihmiset voivat ilmoittautua mukaan. Verkkotyökalu auttaa asiantuntijoita eri maista verkostoitumaan ja etsimään kumppanuuksia.

Verkko-osoitteesta breakinthedesk.eu löytyvää työkalua voivat käyttää niin taiteilijat, luovien alojen osaajat, yritykset kuin julkisen sektorin organisaatiotkin.

Eurooppalaista kehitystyötä tekevät italialaisten johdolla Unkarista Cultural Innovation Competence Center Association, Espanjasta Consorcio Provincial de Desarollo Economico, Isosta-Britanniasta Collage Arts ja Rinova Ltd, Romaniasta CCIA Sibiu sekä Ranskasta S.A.M.O.A. Italiasta on pääpartnerin lisäksi mukana myös kaksi muuta toimijaa eli Link Campus University ja Rooman kaupunki. Suomessa hanketta koordinoi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskus.

Lisätietoja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksessa Silja Suntola, sposti: silja.suntola(at)aalto.fi, Mervi Rajahonka, sposti: mervi.rajahonka(at)aalto.fi ja Natalia Narits, sposti: natalia.narits(at)aalto.fi

breakinthedesk.png erasmus+.png

Sivusta vastaa: olavi.nieminen [at] aalto [dot] fi (Pienyrityskeskus) | Viimeksi päivitetty: 03.12.2015.