EU-hankkeet

Palveluiden kehittäminen uuden liiketoiminnan perustana: New Service Solutions 1.4.2015-31.3.2017

Palveluiden tuotteistamisen avulla hankkeen tavoitteena on luoda pk-yrityksiin uutta, kannattavaa liiketoimintaa sekä tukea yritysten kasvun ja uuden liiketoiminnan luonnin edellytyksiä.

digiverkot venäjälle_sis pyk logon.jpg

New Service Solutions (NSS) –hankkeen keskeisissä toimenpiteissä keskitytään on palvelumuotoilun keinoin pk-yritysten kasvun tukemiseen ja uuden liiketoiminnan mahdollisuuksien löytämiseen. Tavoitteena on monialaisten yritysverkostojen syntyminen sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Hankkeessa tuotetaan yrityksille palveluiden tuotteistamiseen ja kehittämiseen uusia työkaluja, malleja ja menetelmiä.

Asiakastyytyväisyys on yritystoiminnan perusta

Kohderyhmä
• pk-yritysten henkilöstö, yrittäjät sekä tuotannollisista että palvelualojen yrityksistä ja julkisten sektorin henkilöstö
• hankkeen kehittämistoimet soveltuvat kaikille toimialoille

• Anne Gustafsson-Pesonen,
anne.gustafsson-pesonen(a)aalto.fi, puh. 040 834 4217.
• Leena Kivistö, leena.kivisto(a)aalto.fi, puh. 040 056 8608.
• Hanna Kari, hanna.kari(a)aalto.fi, puh. 040 836 9559.

Hankkeen toteuttaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu Pienyrityskeskus. Hanke saa Etelä-Savon maakuntaliiton kautta Euroopan unionin aluekehitysrahaston (EAKR) tukea.

Sivusta vastaa: olavi.nieminen [at] aalto [dot] fi (Pienyrityskeskus) | Viimeksi päivitetty: 15.03.2016.