Pienyrityskeskuksen tukisäätiö

pyk_tukisaatio.jpg

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö

Yrittäjyyden ja pk-yritysten tutkimukseen tukea

Vuoden 2016 apurahat yrittäjyyden ja PK-yritysten tutkijoille

Pienyrityskeskuksen tukisäätiön tarkoituksena on tukea Pienyrityskeskuksessa käynnistettävää ja toteutettavaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa tukevaa tutkimusta. Säätiö on perustettu vuonna 1986 ja siitä lähtien säätiö on jakanut apurahoja pääasiassa väitöskirja- ja lisensiaattitutkimuksiin, jotka ovat kohdentuneet yrittäjyyteen ja pk-yritysten kehittämiskysymyksiin.

Maamme kilpailukyvyn säilyttäminen ja kasvattaminen edellyttävät tänä päivänä yhä suurempia panostuksia pk-yrityksiin ja yrittäjyyteen liittyvään tutkimustoimintaan, sillä juuri pk-yritykset ovat ratkaisevassa asemassa maamme kehityksessä.

Tämän työn edistämisessä Pienyrityskeskuksen tukisäätiö haluaa olla merkittävästi mukana. Rahalahjoitukset ovat tuloverotuksessanne vähennyskelpoisia ja vahvistavat aihealueen tutkimusresursseja.

Vahvistakaamme pk-sektorille suuntautuvaa tutkimustoimintaa tukisäätiön kautta. Tule mukaan tukemaan Pienyrityskeskuksen tukisäätiön kehitystä ottamalla yhteyttä asiamieheen, Pentti Mustalampi 040 5038 820.

 

Sivusta vastaa: olavi.nieminen [at] aalto [dot] fi (Pienyrityskeskus) | Viimeksi päivitetty: 20.06.2016.